phone_in_talk

0547 - 26 27 99

info@profixschadeherstel.nl email

Gerard Nijmeijer

Schademanager

phone_in_talk

0547 - 26 27 99

Schademanager

Gerard Nijmeijer

phone_in_talk

0547 - 26 27 99

Over Profix Schadeherstel

Oprichting Profix Autoschade

Aan de Spechthorstdwarsweg 2 in Goor opende Profix Autoschade in 2005 haar deuren.

2005

Logo Profix Autoschade

Het eerste logo waaraan Profix Autoschade sinds 2005 te herkennen is.

2005

Realisatie nieuwbouw pand Profix Autoschade

Na 3 jaar is het tijd om afscheid te nemen van onze locatie aan de Spechthorstdwarsweg. De oude locatie bood te weinig ruimte om de groei door te kunnen zetten waardoor er in 2008 een nieuw pand is gerealiseerd aan de Klavermaten 24 in Goor.

2008

5 jaar Profix Autoschade!

Tijd voor een feestje: Profix Autoschade bestaat 5 jaar!

2010

Uitbereiding diensten: Profix Classics

Vanuit onze passie en liefde voor oldtimers maar zeker ook voor youngtimers is Profix Classics ontstaan. Profix Classics richt zich volledig op het restaurenen van uw geliefde bolide geheel volgens eigen wens.

2012

Logo Profix Classics

Bij een uitbereiding van het diensten portfolio hoort een nieuw logo. Het Profix Classics logo is ontwerpen met de visie om de wereld van autoschadeherstel samen te brengen met de wereld van de restauratie.

2012

Erkenning

Profix Autoschade is door Univé uitgeroepen tot 1 van de 50 beste schadeherstellers van Nederland.

2014

10 jaar Profix Autoschade

Profix Autoschade viert in 2015 alweer haar 10 jarig bestaan.

2015

Introductie Profix Schadeherstel

Profix Autoschade is, zoals de naam doet vermoeden, gericht op het herstellen van schade aan auto's. Tijdens de oprichting in 2005 was dit voor Profix Autoschade dan ook de core business.

Door de jaren heen is het dienstenportfolio sterk uitgebreid hierdoor dekt de naam Profix Autoschade niet meer al onze bedrijfsactiviteiten, tijd voor verandering!

Vanaf 1 april 2017 veranderd de naam Profix Autoschade naar Profix Schadeherstel. Want wij herstellen al jaren niet meer alleen de autoschade maar ook alle andere schades!

2017

Uitbereiding diensten: Profix Zakelijk

Met Profix Zakelijk is Profix Schadeherstel er ook voor de ondernemer. Wij zijn gespecialiseerd in schadeherstel volgens het 'going concern' principe, hiermee zorgen wij er voor dat u als ondernemer of uw medewerkers niet stil kom te staan wanneer er schade wordt gereden.

2017

Uitbereiding diensten: Profix Thuis

Profix Schadeherstel richt zich met Profix Thuis op het interieur van uw huis. Vroeger was lak alleen geschikt om op auto's te spuiten maar de ontwikkeling bij lakfabrikanten is niet stil blijven staan. Lakken zijn door verder ontwikkeld en steeds meer verfijnd waardoor het zich nu ideaal leent voor het spuiten op stoelen, banken, kasten, bedden, keukens en ga zo maar door. Maar daarbij worden de voordelen van autolak behouden. Vele malen sterk dan gewone verf, dit verminderd de kans op gebruikerssporen.

2017

Wij zijn op de toekomst voorbereid!

....